Igaziallasok.hu mobil
2173

- Budapest X. kerület -
2/1 hetes munkarendben Nemzetközi Gépkocsivezetőket keresünk

Reklám

Az álláshirdetés szövege:
A RONIX-TRANS KFT
Nemzetközi gépkocsivezetőket keres
 
Nemzetközi fuvarozásban elismert, szállítással foglalkozó cége Nemzetközi gépkocsivezetőket keres. Kizárólag Európai Uniós országokba szállítunk. Stabil háttérrel rendelkező cég vagyunk, Magyarország egyik legfiatalabb flottájával (gépkocsi park átlag életkora másfél év), 60 nyerges szerelvénnyel és több mint 80 sofőrrel.
Folyamatosan bővülő flottánkba minimum 3 hónap gyakorlattal, C+E kategóriás jogosítvánnyal rendelkező nemzetközi gépkocsivezetőket keresünk. Nálunk van egy olyan különleges hozzáállás, hogy tényleg be is tartjuk, amit ígérünk, és figyelembe vesszük a nálunk dolgozó embereket és emberszámba vesszük őket!
Hozzánk egészen biztosan jöhetsz, ha hosszútávra tervezel és személyesen a tulajdonossal fogsz megegyezni a részletekről. A bér egyszerűen kiszámítható ...
Reklám
... (napidíjas rendszer). Segítünk az indulásban, már az első hónapban is megoldjuk, ha anyagilag segítségre van szükséged. 6 különböző munkarend közül tudsz választani, és a családoddal tudsz dönteni, hogy melyik a legjobb számodra. Budapesti telephellyel és őrzött parkolóval rendelkezünk, tehát a váltás Budapesten a telephelyünkön történik.
Szeretnél egy olyan helyen gépkocsivezető lenni, ahol választhatsz a családbarát munkarendek közül, ahol előre ki tudod számolni mennyi lesz a munkabéred, hivatalosan be vagy jelentve és szabályok szerinti működést biztosítanak neked, ahol az előre tervezett szabadságodat is megkapod (próbaidőn belül is), hogy ne vesszen el a betervezett nyaralás, amit már megszerveztél?
Akkor jelentkezz hozzánk amíg még lehet, használd ki ezt a most kínálkozó lehetőséget!


Reklám

Itt érdeklődhet, jelentkezhet az állásra:


Reklám

A hirdetés megosztása:
Face GPlus Twit Pint Tumb


Reklám


Ne feledje: soha ne küldjön vagy adjon át pénzt aláírt, érvényes szerződés nélkül!- Desktop - Keresés - Főoldal - Tudnivalók -
- Álláshajsza mobil - Cigi-dohány mobil -